Nyheder & presse

Skal altid opdateres

09 September 2020

Spazio vinder den 26. 'Compasso d'Oro' Design Award.

Det verdensberømte ADI Design Observatory har hædret Falmec med den fremtrædende 'Compasso d'Oro' Award for sin unikke Spazio udsugningssystemhætte, designet af Francesco Lucchese. Prisen anerkender den imponerende udvikling af virksomheden ved at belønne den fremragende, omhu og dedikation, der opnås ved at skabe innovative løsninger designet til at forbedre kvaliteten af ​​vores liv derhjemme.

En ære og en tilfredshed for Falmec at modtage en sådan prestigefyldt og historisk pris: det er værdifuld og meningsfuld anerkendelse i mange års hårdt arbejde og engagement fra et virkelig lidenskabeligt og dedikeret team, hvis kollektive mål er løbende forbedring.


Med denne pris slutter Spazio sig nu til de 300 plus andre projekter, der er hædret i denne historiske samling, der alle tildeles 'Compasso d'Oro' i løbet af de sidste 60 år. Compasso d'Oro ADI Award blev grundlagt i 1954 og er den ældste men frem for alt den mest indflydelsesrige verdensdesignpris. Født fra en idé om Gio Ponti, blev det organiseret i årevis af stormagasinerne Rinascente med det formål at fremhæve værdien og kvaliteten af ​​de nye italienske designprodukter. Derefter blev det doneret til ADI, som har organiseret det siden 1958 og overvåger dets upartiskhed og integritet.

Compasso d'Oro tildeles på baggrund af et forvalg, der er foretaget af ADI's Permanent Design Observatory, bestående af en kommission af eksperter, designere, kritikere, historikere, specialiserede journalister, medlemmer af ADI eller eksterne til den, alle er løbende forpligtet til at indsamle information år efter år og evaluere og udvælge de bedste produkter, der for nylig er offentliggjort i ADI Design Index årsbøger.
I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

Gerson ApS
Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding - (45) 7552 1144