Nyheder & presse

Skal altid opdateres

21 November 2018

Spazio vinder Archiproducts Design Award

Spazio, det innovative emfang designet af Francesco Lucchese, overbeviste juryen af ​​internationale fagfolk, der for 3. gang skulle kåre vinderne af årets Archiproducts Design Award.

De væsentlige kendetegn ved at designe et enkelt produkt til en vinder, er innovation, funktionalitet og selvfølgelig æstetik. Spazio har opfyldt juryens krav i alle disse aspekter. Spazio overvandt det traditionelle koncept med et emfang i køkkenet og præsenterer sig i stedet som et rigtigt møbel: el-apparat og smart udsugning. Samtidig gør designet at pladsen over kogeøen udnyttes bedst muligt og tilbyder større funktionalitet i køkkenet.

180 cm frithængt udsugning, består faktisk af elegante røgfarvede glashylder til at opbevare tallerkener eller andre nyttige genstande i køkkenet, en kanal udstyret med kroge til ophæng af køkken​​værktøjerne og et LED-belysningssystem, der belyser bordpladen med effektivt og godt lys. Derudover er emfanget udstyret med moderne tilbehør som USB-stik, tabletholder og et grønt område dedikeret til voksende indendørs planter, der er udstyret med et specielt lys, der stimulerer væksten.

Emfanget er udstyret med Circle.Tech teknologi patenteret af Falmec, som kombinerer sugning og filtrering i et enkelt system, udstyret med Carbon.Zeo filtre. Sidstnævnte renser lugt to gange så effektivt som ​​de klassiske recirkulationsløsninger, takket være kombinationen af ​​aktivt kul og zeolit, hvilket er ideelt til absorption af organiske forbindelser og vanddampe.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

Gerson ApS
Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding - (45) 7552 1144