Nyheder & presse

Skal altid opdateres

22 Januar 2019

Spazio - Good Design Award 2018

Spazio, den nye emfang i Circle.Tech Collection, har overbevist juryen ved Good Design Award 2018, takket være sine ekstraordinære innovative kvaliteter.

Dette emfang, designet af Francesco Lucchese, bliver 360 ​​graders oplevelse: Indretningstilbehør, der forbedrer køkkenmiljøet med sine strenge og elegante linjer; nyeste generation af emfang og en uundværlig allieret i det daglige brug i køkkenet.

180 cm frithængt udsugning, består faktisk af elegante røgfarvede glashylder til at opbevare tallerkener eller andre nyttige genstande i køkkenet, en kanal udstyret med kroge til ophæng af køkken​​værktøjerne og et LED-belysningssystem, der belyser bordpladen med effektivt og godt lys. Derudover er emfanget udstyret med moderne tilbehør som USB-stik, tabletholder og et grønt område dedikeret til voksende indendørs planter, der er udstyret med et specielt lys, der stimulerer væksten.

Med Spazio Falmec introduceres nye funktioner til emfangsprodukter, der bekræfter en ny stil af excellence og engagement, der har til formål at forbedre oplevelsen i køkkenet og generelt kvaliteten af ​​dagligdagen derhjemme.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

Gerson ApS
Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding - (45) 7552 1144