Nyheder & presse

Skal altid opdateres

22 Oktober 2018

Sintesi wandt German Design Award 2019

Sintesi by Falmec wandt også det prestigefyldte Winner Label ved German Design Award 2019. En konkurrence der anerkender innovative produkter og projekter, på både den tyske samt internationale designscene. En kosmopilitisk jury af højt professionelle designere med evner for at spotte unikt design og trends.

Sintesi, som er karakteriseret af sit rene og geometriske chassis, repræsenterer en reel revolution og inspiration til køkkenet. En løsning der integreres fuldstændigt i bordpladen og er udstyret med et Flap System, der understøtter både arbejdsgange og rengøringen.

Sintesi overbeviste ekspertpanelet via sin moderne æstetik og ikke mindst den høje, men meget lydsvage, sugeevne kombinet med lavt energiforbrug.

Ydermere tillader den intelligente kombination af madlavning og udsugning en meget let og enkel installation, takket være en stålramme som kroppen hviler i. Endelig skal det nævnes, at Sintesi kan benyttes med de eksklusive kul/zeolitfiltre med aktivt kul og zeolit, naturens egne materialer, til at opfange lugte og til dels fugtighed fra madlavningen.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

Gerson ApS
Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding - (45) 7552 1144