Nyheder & presse

Skal altid opdateres

22 Maj 2018

Sintesi - European Product Design Award 2018

Falmec går igennem et vellykket år og vinder også European Product Design Award 2018, en konkurrence for alle de designløsninger, der forbedrer livskvaliteten, og gør det nemmere og mere behageligt.
Sintesi vandt følgende præmier:

Kitchen Appliances Platinum winner.
Household Appliances Gold winner.
Kitchen Furniture Gold winner.
Kitchen Accessories/Tabletop Gold winner.

Sintesi by Falmec repræsenterer en ægte revolution indenfor emfang, takket være sine styrker: Unikke forestillinger, fantastisk design og sameksistens mellem både induktions- og filterenheder i et enkelt kabinet.

Denne nye løsning integreres helt med bordpladen takket være et flapsystem. Dette åbner under drift og lukker når den er slukket og passer perfekt til kogepladen for en jævn overflade.

Fraværet af forhindringer muliggør nem rengøring og madlavning.

Sugning foregår lodret i den bageste del for at opnå en tredobbelt fordel: Balanceret udsugning, maksimal brug af kabinettet og minimum plads.

Sintesi yder fremragende filtreringspræstationer, meget lydsvagt (takket være dets lydisolerede materialer) og høj energieffektivitet på grund af en innovativ motor i A ++-klassen.

Dette smarte produkt kan nemt installeres uden en bordpladejustering, fordi en rustfrit stålramme omslutter kroppen.

Sintesi arbejder med det kombinerede Kul/zeolitfilter, der bruger zeolit og aktivt kul. To naturlige materialer, der absorberer fugt og lugt.

Sintesi er indbegrebet af ”Made in Falmec” kvalitet: Innovation, ekspertise, know-how og teknologi.

Falmec S.p.A. Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding