Nyheder & presse

Skal altid opdateres

28 Juni 2018

Nyheder september 2018.

Nogle af de nye produkter, som Falmec præsenterer på Eurocucina 2018, vil være tilgængelig fra september. De er alle blevet udviklet for at tilfredsstille alles behov og for at forbedre den daglige livskvalitet, inspireret af livet.

Nøgleordene der binder disse produkter er: Design, innovation og Made in Italy kvalitet. Smarte, funktionelle og fængslende løsninger, er resultatet af Falmec's autentiske omsorg over for menneskers behov og lokaliteter. Dette er vejen til at skabe unikke objekter, fremstillet ned til de fineste detaljer og perfektioneret i hvert enkelt aspekt.

Gruppo Incasso E.ion® System
Den nye version af Gruppo Incasso er udstyret med Falmec E.ion® System patenteret teknologi. Det er en indbygget model, der er perfekt til den nuværende udvikling af minimalistisk design. Dette emfang renser luften ved hjælp af en kontrolleret bipolær ionisering, som gør at indendørs luftkvalitet ligner den uden døre. Dermed reduceres dårlige lugte og skadelige stoffer (såsom bakterier, vira, pollen, svampesporer og mider). Ioner hjælper os til at føle sig lykkeligere, sundere og mere fokuserede. Gruppo Incasso E.ion® har en sensor, der konstant overvåger tilstedeværelsen af forurenende stoffer og viser luftkvaliteten på en bladsensor, som ændrer farven fra gul (dårlig luftkvalitet) til grøn (ren luft). Dette emfang har også automatik, så der altid er den bedste luftkvalitet i dit hjem.

Spazio
Francesco Lucchese har designet et Falmec koncept, som revolutionerende udlever en ny ide om køkkenoplevelse, hvor funktionalitet er i centrum sammen med skønhed. Dette emfang er lavet til at være et rigtig nyttigt apparat under tilberedningen. Kroppen på 180 cm har fyldige glashylder i fuld længde, hvor det er muligt at sætte redskaber og køkkenudstyr. Emfanget har et LED-system, som dækker hele bordpladen. Spazio har et tilbehørskit som aldrig set før på emfang..Den har USB-porte; nedadgående stikkontakter, hvor enheder (såsom tabletter, mobiler og MP3'er) kan oplades, Der er ligeledes en tablet support for nemt at bruge dine yndlings apps ... måske en spændende opskrift! Spazio kan også rumme en lille indendørs have i potter eller krukker, huse nogle krydderurter eller lign. Spazio er udstyret med Circle.Tech teknologi.

Vega
Vega er et loftsemfang med filterløsning i flotte proportioner med Falmecs Circle.Tech-teknologi. Et produktdesign med ekstremt enkelt og let udseende. Den tynde ramme, der er tilgængelig i forskellige finish, er adskilt i symmetriske segmenter, der afgrænser de lodrette visuelle detaljer, hvilket gør produktet harmonisk og delikat. Randsuget og det nederste belysningspanel, definerer et arkitektonisk og rationelt produkt, der er egnet til alle køkkenmiljøer.

Levante
Levante, i Circle.Tech kollektionen, har en væsentlig geometri, der er lavet af en stålkrop i hvid eller sortlakeret, og et glaspanel placeret nederst med lys i hele overfladen Glaspladen er indesluttet i en ramme af poleret stål. Emhætten kan hæves eller sænkes i henhold til behovene takket være et fjernstyret motoriseret system. Højden kan styres efter behov, så emfanget kan hæves til loftet efter brug.

Virgola No-Drop
Virgola No-Drop, i Design Collection, løser effektivt problemet med dryppende kondensvand der især opstår ved brug af induktionskogeplade. No-Drop Systemet er en patenteret teknologi der løser dette problem ved hjælp af et batteri af metalbladfiltre, som kondenserer vanddampene, der samles i et specielt rum. Filtrene er også udstyret med en speciel behandling, som forhindrer dannelsen af dråber fra damp, der nu spredes og fordeles jævnt på overfladen. Den er tilgængelig i tre forskellige størrelser (60, 90 og 120 cm), med en høj effektiv på 800 m3 / t, elektronisk styring og dynamisk LED-lys (for at justere emfangets lystemperatur (Kelvin) til køkkenets øvrige lyskilder).

Alba
Med Alba præsenterer designerne Valerio Sommella og Alberto Saggia et minimalistisk design, der gør det til det perfekte valg for dem, der søger et elegant og diskret emfang, der er indbygget i en geometrisk form. Alba-design er kendetegnet ved en perimetralglasramme, der stikker ned fra loftet, mens den funktionelle kerne, er skjult bag et mat hvidt malede panel, som problemfrit integreres ind i loftet. Den endelige æstetik er særlig slående, takket være den klare omkreds af glasrammen, som er LED-baggrundsbelyst, når den er i drift. Dette sikrer, at bordpladen oplyses for optimal synlighed og effektivitet i køkkenet. Randsuget sørger for effektivt at udtrække fugt og lugt fra madlavningsområdet. Alba tilbyder fleksibilitet i sit design med flere forskellige motorer, herunder muligheden for et recirkulationssystem, der anvender Falmecs patenterede kul/zeolit filtreringssæt, til valget om at male det hvide panel for at matche den eksisterende indretning i hjemmet. Alba er en del af Design Collection.

Quantum
Falmec præsenterede en ny integreret løsning, Quantum udtrykker begrebet ”en og udelelig”, som i kvantefysik. Falmec følger op på denne definition og præsenterer en udsugningsløsning, som perfekt integreres i en kogeplade. En sort keramisk glasinduktionskogeplade, udstyret med et centralt emfang med motoriserede glasflapper, der automatisk åbner og lukker. Systemet er dekoreret af en matsort stålramme, der afgrænser udvindingsområdet og fungerer som et beskyttende element. Quantum er også udstyret med en automatisk tilstand, der justerer suges hastighed i henhold til madlavningen, for altid at have en optimal udtræk.

Alle disse nye produkter vil være tilgængelige fra september 2018.

Falmec S.p.A. Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding