Nyheder & presse

Skal altid opdateres

07 Oktober 2020

Nyheder November 2020

Nye modeller, nye finish og produktforbedringer designet til at imødekomme flere behov og tilføje en æstetisk og funktionel værdi, der altid har kendetegnet Falmec-forslaget.


Spazio 130

Naturlig integration i sortimentet efter den ikoniske Spazio holder 130 cm-versionen de karakteristiske træk som ved den større model, ligesom de tilgængelige tilbehørselementer, glashylden og rummet dedikeret til dyrkning af aromatiske planter.

Størrelsesreduktionen tillader anvendelse i endnu mindre køkkenprojekter uden at ændre den anerkendte balance mellem det æstetisk og funktionelle.

Levante grafit

Levante ønsker at svare på de mest forskellige stilistiske løsninger og tilføjer en ekstra glasfinish til de eksisterende "hvide" og "sorte".

Fra i dag er den elegante grafit-version tilgængelig med en fløjls satineffekt, behagelig for øjet såvel som til berøring, ideel til at udfylde et raffineret forslag til et moderne køkken.

For at sikre kromatisk ensartethed i profilen og i hvert observationspunkt bliver farvningen af glasset udført individuelt.

Skema

Ny lofthætte med geometrisk design, Skema består af to diffuse lyselementer med justerbare nuancer, skiftevis med et centralt metalpanel, der dækker sugedelen. Resultatet er en emhætte 120 cm bredde med høj belysningsevne.

Fås i versionerne: rustfrit stål, mat-sort og mat-hvid.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

Gerson ApS
Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding - (45) 7552 1144