Nyheder & presse

Skal altid opdateres

23 Januar 2018

Falmec vinder tre Good Design Awards

Falmec modtager Good Design Awards, en af de vigtigste industrielle designpriser tildelt af Chicago Athenaeum og understøttet af European Center for Architecture Art Design og Urban Studies. Denne pris er givet til årets mest innovative produkter, som vil blive permanent udstillet på Chicago Athenaeum.

Good Design Award er oprettet i Chicago i 1950, og juryen, der består af fagfolk og eksperter, bruger innovation, æstetik, materialer, konstruktion, koncept, funktion, brugbarhed og bæredygtighed som kriterier for at vælge vinderne.

Falmec har fået tre præmier takket være emfangene Dama, Materia og Oceano.

Dama og Materia, begge Circle.Tech modeller, har overbevist juryen med deres formfuldendte elegance og med modernitet i det revolutionerende filtreringssystem, der anvender plads vandret snarere end lodret og med brug af ædle materialer i overensstemmelse med de nyeste indretningstrendenser.

Oceano E.ion, den seneste E.ion-model, har erobret en pris tildelt af The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design, takket være sin minimalistiske og lineære æstetik og ioniseringsteknologi, der giver høje præstationer i luftrensning.

Falmec S.p.A. Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding