Nyheder & presse

Skal altid opdateres

26 April 2018

Falmec @Eurocucina FTK 2018

Falmec, en international aktør indenfor emfang og luftbehandling udstillede hos Eurocucina FTK, som blev afviklet for 22. gang.

Falmec har introduceret en ny pay-off, "Life inspired", der perfekt beskriver personlighed og filosofi af mærket, og har til formål at bringe innovation i vores hverdag, forbedre livskvaliteten og blive inspireret af livet.

Smarte, funktionelle og fængslende løsninger er resultatet af Falmec's autentiske omsorg over for menneskers behov og placering. Falmecs ekspertise inden for design og produktion af emfang - som stadig er deres kerneforretning – er at lade virksomheden se ud over køkkenudsugning for at undersøge madlavnings- og luftbehandlingsmarkederne, der anvender dem samme viden.

Et bevidst valg, der tillader Falmec at passe sine kerneopgaver: Produktkultur og lidenskab i god håndværk. Dette er vejen til at skabe unikke objekter, fremstillet ned til de fineste detaljer og perfektioneret i hvert enkelt aspekt. Alt dette gjorde Falmec til en af de vigtigste spillere på den internationale scene, en ambassadør for italiensk geni og autentisk Made in Italy.

Konstant design og funktionalitetsforskning - en del af Falmec DNA støttes i dag af nye og meningsfulde partnerskaber med kendte designere, der har arbejdet meget tæt sammen med virksomheden for at skabe noget unikt og innovativt. Nye produkter er blevet vist for første gang hos Eurocucina FTK 2018.

Falmec S.p.A. Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding