Silence NRS®. Endelig et emfang der ikke støjer.

Falmec søger løbende løsninger og teknologier til at reducere støj fra deres produkter. Mere effektivitet, bedre brug af strøm, mindre støj og lavere energiforbrug: Falmec leverer kontinuerligt bedre og positive resultater.

Med den innovative teknologi NRS®, har Falmec med succes skabt et produkt, der kombinerer høj ydeevne med stor komfort i hjemmet. Ud over de tal, der bekræfter de fremragende resultater opnået med videnskabelig dokumentation, er den anden vigtige kendsgerning at understrege, at emfanget er utrolig støjsvag.

Forskellen er ikke følt, men oplevet.

NRS (Noise Reduction System) blev udviklet gennem studier i aerodynamik og strømningslære på specialiserede laboratorier. Tilført brugen af de nyeste materialer indenfor lyddæmpning, blev der opnået resultater, man hidtil ikke havde kunnet forestille sig. Takket være NRS-teknikken kan madlavningen nu foregå til lyden af musik eller en samtale med familien uden den forstyrrende støj fra emfanget. Alt dette uden at sugestyrken reduceres!

Op til 86% mindre støj

Takket være forskningen i aerodynamik og lyddæmpende materialer, bliver støjbelastningen fra NRS-emfang drastisk reduceret. Samtidig garanter NRS de bedste resultater hvad angår udsugning af em og os. Ved brug af langtidsholdbare kulfiltre kan NRS-emfanget også benyttes til recirkulation, uden væsentligt tab af sugestyrke og effekt.

Oplev stilheden.

Støjreduceringen følger en logaritmisk kurve, hvor hver reducering med 1 dB modsvarer en 20% støjreduktion. Med andre ord betyder en reduktion på 3 dB en halvering.

Højtydende filter.

NRS®-systemet garanterer de bedste resultater ved udsugning fra madlavningen og det kan også bruges i kulfilterudgaven med et højtydende, langvarigt og regenererbart filter.

Tekniske egenskaber for kulfilter.

- Vaskbart og genanvendeligt kulfilter

- 75% filtreringskapacitet

- Metalhåndtag for let udtagning

- Aluminiumsramme og indvendige lag

Sådan genaktiveres filtret. Vask det nye højtydende filter i opvaskemaskinen med en mild rengøringssæbe og temperaturer ikke højere end 65C. Det er bedst at vaske filteret alene. Efter vask genaktiveres filteret ved opvarmning i ovnen ved 100 ° C i ti minutter.

Falmec S.p.A. Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding