Priser.

Priser.

Falmec har vundet adskillige priser takket være sine partnerskaber med kendte samt unge designere, og også takket være sin passion for at skabe smukke og funktionelle produkter. For altid at forbedre livskvaliteten.

Rialto.

Rialto er blevet tildelt den prestigefyldte Red Dot Design Award i 2010. Dens oprindelse dateres tilbage til 1955 og hvert år vises de vigtigste tendenser i verden. Rialto er designet af Antoniazzi og Niolu, inspireret af rækværkene til den homonyme bro i Venedig. En model, der derfor hædrer vores lands tradition, samtidig med at den kombineres med eksklusive teknologier. Det er muligt at bestille emfanget i Fasteel Et specielt anti-fingeraftrykstål, der, takket være brugen af No finger print-teknologi, holder emfanget smukt og skinnende gennem årene.

Prestige.

Prestige-modellen, designet af Emo Design, blev tildelt en Red Dot Design Award i 2010 og vandt et af de eftertragtede røde punkter, som juryen tildeler produkter med et højkvalitetsdesign. Prestige er blevet udstillet i Red Dot Design Museums og i Red Dot Design Yearbook. Dette emfang skiller sig ud for sine teknologiske træk, kombineret med en æstetik, der også gør den til en omgivende lampe med formet og hærdet hvidt eller sort glas.

Dama.

Dama, skabt af Emo Design, vandt både en Good Design Award i 2017 og en Iconic Award pris i 2018. Good Design Award er en af de mest prestigefyldte internationale priser og gives til årets mest innovative produkter. Iconic Awards sigter mod at fremme livskvaliteten gennem et funktionelt design. Dama, by Circle.Tech Collection, er et 'objekt', der går langt ud over det simple emfang og påtager sig den dobbelte rolle som både indretnings- og belysningelement. Det integreres i en enkel udsugning og filtrering, der maksimerer effektiviteten, reducerer ”uro” og giver nye og originale designmuligheder.

Oceano E.ion®.

Oceano E.ion®, helt designet af Falmec Lab, blev tildelt en Good Design Award i 2017 og en Iconic Award i 2018. Den er en del af E.ion® System-samlingen, der virker gennem kontrolleret bipolær ionisering, hvilket eliminerer dårlige lugte op til 95%. Den har et lineært og minimalt design kombineret med høje præstationer, såsom randsug, der involverer hele længden af emfanget. Derfor har den overbevist to juryer, der opererer på grundlag af kriterier som: Koncept, innovation, designkvalitet, funktionalitet, praktisk og ergonomi.

Sintesi.

Sintesi, helt designet af Falmec Lab, vandt en Iconic Award og fire European Product Design Awards i 2018. Begge disse konkurrencer belønner hvert år kun de bedste produkter med hensyn til funktionalitet, innovation og miljøbevidsthed, der kan forbedre vores daglige livskvalitet. Sintesi, det nye Falmec integrerede suge- og kogesystem, har overbevist juryerne, takket være dets minimalistiske design, reducerede dimensioner, energieffektivitet og nem installation og rengøring.

Bellaria.

Bellaria, skabt af Marco Zito, vandt en European Product Design Award i 2017 takket være det væsentlige og elegante design, der gør det til et lysende møbel, der er perfekt til ethvert miljø. Udstyret med dæmpbart LED-lys og lavet af det ædle Murano-glas, er Bellaria en ægte juvel. Bellaria bruger den raffinerede E.ion®-systemteknologi, som faktisk kan rense luften for lugte, bakterier, vira, pollen, svampesporer og mider.

Prisma.

Prisma, designet af Saggia Sommella, blev tildelt en Good Design Award i 2014, takket være dets specielle flerfasetterede design, der kun er fremstillet af højeste kvalitet (hvidt eller sort tempereret glas og rustfrit stål AISI 304 med scotch brite-finish) der omfatter et touch-tastatur og et omgivende LED-lys for at forbedre oplevelsen i køkkenet.

Materia.

Materia, skabt af Saggia Sommella, vandt en Good Design Award i 2017, og opfylder kriterierne for skønhed og funktionalitet, som det kræves af juryen. Materia viser de nyeste tendenser til genopdagelse af overflade og industriel appel som f.eks. Beton (det materiale, denne hætte er lavet af). Desuden er det en del af Circle.Tech-samlingen, der giver rummet plads til kreativiteten hos designere og arkitekter ved hjælp af rummet i en vandret snarere end vertikal måde. Det bruger også kul/zeolitteknologi til at eliminere dårlig lugt og fugtighed takket være to helt naturlige materialer (aktivt kul og zeolit).

Falmec S.p.A. Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding