Induktionskogeplader. Det bedste match i køkkenet.

Falmec anbefaler en ny kollektion af induktionskogeplader, specielt designet til at integrere design og ydeevne af vores emhætter. Højeste præcision i temperaturregulering, hurtighed i opnåelse af perfekt tilberedningstemperatur og ideelle dimensioner der bedst opfylder dine krav til brug af plads og funktion: Med Falmec induktionskogeplader, kan du nemt opnå ekstraordinære resultater i køkkenet.

Dialogsystem

Forbundet emfang og induktionskogeplade

Gennem Falmecs nye dialogsystem, det muligt at styre emfangets forskellige funktioner direkte fra induktionskogepladen via et integreret touchpanel. Dialogen mellem kogepladen og emhætten sker via radiofrekvenser og kræver ikke installation af yderligere modtagende enheder i emhætten.

Systemet er kompatibelt med alle Falmecs emfang designet til at blive styret af en fjernbetjening: Aura, Butterfly, Cielo, Diamante, DownDraft, Eclisse, Gruppo Incasso, Gruppo Incasso A +, Gruppo Murano, Gruppo NRS, Gruppo Pro, LED-Line, Nube, Nuvola, Piano.

Falmec induktionskogepladerne er også tilgængelige uden Falmec Dialogue System.

Tekniske egenskaber

Booster funktion.
Booster funktionen forbedrer kraften i et enkelt område i kogepladen, så det hurtigt kan nå intens varme.

Bro funktion.
Med denne funktion kan du kombinere to kogeplader og bruge dem som et enkelt madlavningsområde.

Grydegenkendelse.
Når der ikke er fundet nogen eller uegnede gryder, blokerer denne føler funktionerne på komfuret, hvilket sikrer maksimal sikkerhed.

Timer til hvert kogeområde.
Uafhængige timere giver dig mulighed for at indstille hver kogeplade separat og du har optimal kontrol med tilberedningen.

Funktionsblok.
En særlig kombination af knapper aktiverer en midlertidig sikkerhedsblok for børn eller giver mulighed for rengøring uden at ændre indstillingerne for madlavning.

Tilbagekaldelsesfunktion (stop og gå).
Med pausefunktionen kan kogepladen midlertidigt slukkes (for eksempel for at svare på telefonen eller åbne døren) for hurtigt at genoptage den samme kogetemperatur.

Genoptag funktion.
Efter at kogepladen er slukket, kan de sidste indstillinger genoptages.

Falmec S.p.A. Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding