Designere.

Designere.

Falmec har altid arbejdet sammen med både kendte samt unge designere der takket være stor passion for at skabe smukke og funktionelle produkter, har kunnet forbedre livskvaliteten.

Emo Design.

Emo Design, der blev grundlagt af Lukasz Bertoli og Carlo Ciciliot i 2008, er et team af designere og specialister, der arbejder inden for industri og interaktionsdesign. Dette studio tror på innovationer som konkurrencedygtige fordele for virksomheder (kun hvis de præsenteres gennem et godt brug af design) og i en troværdig positionering af produkter. Dette atelier har designet nogle af de mest succesfulde Falmec emfang. Zephiro med E.ion® System, et smukt objekt, som kan gøre luften renere. Prestige emfanget i Design Collection, vinder af Red Dot Design Award 2010. Sophie, Vega og Dama, i Circle.Tech kollektionen. Dama vandt Good Design Award 2017 og Iconic Awards 2018.

Francesco Lucchese.

Francesco Lucchese, arkitekt og designer, grundlagde Lucchesedesign. Et højtuddannet team af arkitekter og designere, der følger op med virksomhedernes positionering, arrangementer, udstillinger og produktstrategier. De skabte hoteller, offentlige rum, showrooms og eksklusive private hjem. Hovedkvarteret i Milano kan indstilles til arrangementer og forskellige aktiviteter. Lucchese er også professor i Politecnico i Milano, hvor han underviser i design. Han skabte Spazio, en ny hætte i Circle.Tech kollektion, som har ændret vores måde at leve i køkkenet

Marco Zito.

Arkitekten Marco Zito er en nationalt og internationalt anerkendt designer og foredragsholder. Ekspert medlem af Observatoriet for projektet ADI. BEDA REg. Vinder af priser og anerkendelser fra branchen, der bragte ham til prestigefyldte samarbejder i møbelsektoren. I dag beskæftiger han sig primært med design af produkter, møbler og arkitektur. Han skabte to ikoniske produkter til Falmec: Brio Icon og Bellaria. Den første er en varmeveksler, den anden er en lampe med luftrenser. Begge har et elegant design, der forbedrer enhver form for husholdning.

Pareschi atelierP.

Gianni Pareschi, en kendt arkitekt og designer, efterlader et mærke takket være kreationer som Fiocco-lænestol, som er i den permanente samling af Moma. I 2008 grundlagde han atelieret Studio, delte det med Luca Piccinno, såvel som med sin søn Mattia. I begyndelsen af firserne kom Pareschi ind i køkkenverdenen og satte nye standarder og forstod, at køkkenet ikke er et sted der skal skjules. AtelierP har udviklet tre hætter fra E.ion® System kollektionen til Falmec: Mare, Spring og Marilyn.

Pio & Tito Toso.

De er brødre, og de blev født i Venedig i 1973 og 1971. De blev uddannede arkitekter i Venedig i 1998. I 1996 åbnede de designstudioet PIO & TITOTOSO. De arbejder inden for arkitektur og udfører en lang række projekter på nationalt og internationalt område og de deltager i forskellige konkurrencer. De samarbejder også i møbel og designverdenen og samarbejder med de mest anerkendte virksomheder. De designer stande, udstillinger, butikker, kontorer og lagre til forskellige virksomheder og tager sig af deres image og grafik. For Falmec har de designet Tab-emfanget, en moderne og praktisk model, der takket være frontpanelet, der kan åbnes, garanterer et ekstra boost under udsugningen.

Saggia Sommella.

Alberto Saggia blev uddannet ved Politecnico of Milan i Industrial Design. I slutningen af hans studier begyndte han at arbejde med Metis Lighting-studiet i Milano, samtidig med at han underviste på universitetet og udførte design og grafiske projekter som freelancer. Valerio Sommella blev uddannet i industrielt design ved Politecnico i Milano og arbejdede derefter med Stefano Giovannoni. Senere flyttede han til Amsterdam, sluttede sig til Marcel Wanders-holdet og derefter vendte han tilbage til Italien for at fokusere på produktdesign og undervisning på Istituto Marangoni. For Falmec har de skabt mange emfang: Prisma og Materia, som begge har vundet en Designpris for henholdsvis 2014 og 2017. Alba; Vetra og Brio Mirror, alle er nye produkter præsenteret på Eurocucina 2018.

Studio Rigo.

Gianni Rigo graduerede i 1977 på I.U.A.V. i Venedig hvor han indledte samarbejde med Carlo Scarpa. Siden begyndelsen af sin karriere dedikerede han sig til både den offentlige og private byggesektor med fokus på interiørdesign. Lidenskaben for glas voksede også takket være Scarpa's indflydelse, og de mange glasværker og støberier i området, berigede hans viden. Hans datter Carlotta arbejder sammen med ham på Studio Rigo med fokus på design og arkitektonisk sammensætning. Til Falmec har Studio Rigo skabt fire emfang fra E.ion® System kollektionen: Twister, Eolo, Rubik og Lumière. Alle med stor personlighed: innovative former og avanceret teknologi.

Vittore Niolu.

Han blev uddannet i arkitektur i Venedig i 1983 og grundlagde uddannelsen arkitektur og industrielt design, der bærer hans navn. Begynder straks vigtige samarbejder med virksomheder i møbelverdenen og bidrager også til definitionen af koncept og layoutfordeling som er yderst innovativ inden for tekstilsektoren og møbelsektoren. I 2007 grundlagde han VN Designstudiet, med det formål at give virksomhederne sin knowhow inden for industrielt design og foreslå nye materialer og innovative produktionsprocesser. Plast, aluminium, glas og metalliske stoffer er verdener, hvor de oplever nye materialer og nye former for kommunikation, altid på udkig efter kreative løsninger og vindende ideer. For Falmec skabte han Rialto fra Design kollektionen (vinder af den berømte Red Dot Design Award i 2010) og Menhir. Fra Silence NRS® kollektionen designede han Vela NRS® og Zenith NRS®.

Gerson ApS
Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding - (45) 7552 1144