Circle.Tech. Den nye måde at rense luft

Circle er perfektion.
Centrifugalkraften driver luften i alle retninger.
Circle.Tech er vores nye løsning til det optimale sug.
Vi er så travle med hverdagen, at vi ikke oplever miljøet omkring os: Hvordan naturen, selv i sin enkelhed, kunne være så symmetrisk og harmonisk i alle aspekter. Circle repræsenterer perfektion og helhed.

Circle.Tech er certificeret og patenteres teknologi.

Helt ny atmosfære i hjemmet.

I modsætning til traditionelle emfang, virker Circle.Tech filterenheder vandret frem for lodret. Luften transporteres gennem en filterenhed der omgiver motoren og fordeles jævnt. På grund af sin cirkulære form når filteroverfladen den maksimale udnyttelse, hvilket giver fremragende præstationer i form af sugeevne, rensning og ekstrem stilhed. En afbalanceret fordeling af den udstrømmende luft reducerer faktisk turbulens og følgelig den støj, der produceres.

Et unikt fremskridt på flere måder.

Minimum belastning, maksimal kreativ frihed.

Med filtre med revolutionerende teknologi er Falmecs nye emfang også kendetegnet ved nem installation og vedligeholdelse. Fås i flere forskellige modeller, de giver maksimal udsugning og filtrering. Med fremragende design, fine materialer og ekspertfremstilling vil de forskønne dit køkken og dit hjem.

Den kompakte størrelse og lille volumen af Circle.Tech gør det muligt at bygge emhfang med en minimal tykkelse, der passer perfekt til de nye designtendenser. Takket være disse nye former bliver din køkkenplads optimeret, samtidig med at der skabes et mere behageligt og funktionelt miljø.

Kul og zeolit: Filtrering som naturen ville have gjort.

Falmecs eksklusive Kul/Zeolitfilter anvender materialer af naturlig oprindelse, såsom zeolit og aktivt kul. Det binder lugte med den største effektivitet.

Aktivt kul:

Aktivt kul indeholder hovedsageligt kulstof i form af mikrokrystallinsk grafit, som er blevet bearbejdet for at opnå et porøst materiale med et stort indre overfladeareal. Disse egenskaber gør det muligt at binde mange stoffer, ved at fange deres molekyler og absorbere dem i sin indre struktur.

Zeolit:

Zeolit er et mineral, der er karakteriseret ved en høj absorptionskapacitet af organiske forbindelser og vanddamp. Denne egenskab, er den direkte følge af dens mikroporøse krystallinske struktur. På grund af dets kemiske egenskaber udleder zeolitten varme, når den kommer i kontakt med fugt og dermed reducerer den. Anvendelsen af zeolit er derfor meget vigtig for at reducere lugt såvel som at absorbere damp fremstillet ved kogning.

Lang levetid, nem vedligeholdelse.

Kul.Zeolitfiltret har meget lang levetid: Ca. 3 år med normal brug af emhætten. Derudover kan det regenereres hver 18. måned ved at placere det i ovnen ved en temperatur på 200 ° C i to timer. Filteret skal udskiftes efter tre år. Dette indgreb er meget enkelt, da filtret udtages fra bunden af emfanget.

Gerson ApS
Gerson ApS - Niels Bohrs Vej 12 A - 6000 Kolding - (45) 7552 1144