Innovation i luften

Falmec har udviklet sig fra et lille produktionsselskab til en førende kraft, både på det nationale og internationale marked og har stor erfaring med design og produktion af emhætter. Avanceret forskning, fleksibilitet i produktionen, udvikling af ny teknologi og original kreativitet, giver Falmecs sortiment en stærk merværdi med hensyn til innovation og en helt unik blanding af design og avanceret teknologi, der når det højeste niveau af italiensk excellence i verdenen.

Beautiful innovations for your kitchen

Teknologi og design
Innovation. Ydelse. Energieffektivitet. Nem installation. Design

Dette er nøglebegreberne for alle Falmec-projekter. De er resultatet af igangværende forskning, der betragter æstetik, materialer og teknologier som et enkelt hele, for at opnå den perfekte synergi. Falmecs produkter tilfredsstiller enhver sans: Lugt, sugets effektivitet. Syn og touch, takket være det raffinerede design og kvaliteten af ​​materialer. Hørelsen, for deres yderst lydløse funktion.

Made in Italy
Made in Italy

Alle Falmecs kreationer, fra første design til færdigt produkt, opnås gennem en multi-trin-proces, samlet i virksomhedens hovedkvarter i nærheden af ​​Venedig. Vores produkter tilbyder en absolut kvalitet i design, materialer og konstruktion, ifølge den bedste italienske tradition.

Udvalgt stĂĄl
AISI 304 rustfrit stĂĄl

Falmec anvender AISI 304 rustfrit stål, med en legering indeholdende 18% chrom og 8% nikkel. Hygiejnisk, nem at rengøre, meget korrosionsbestandig, som demonstreret ved saltsprøjtestest, AISI 304 er langt det bedste materiale til fremstilling af emhætter.

I confirm that I have read the above information, I ask to be subscribed to the Newsletter service of Falmec S.p.A. containing information on the latter's products or services, as well as promotions or invitations to events in which it will participate. (read all)

Falmec spa
Via dell'artigianato, 42 - 31029 Vittorio Veneto TV - Italia.
Fax 0438 501531 - P.Iva 02344900267 - Reg. Imprese e Cod. Fiscale TV02344900267 - Cap. Soc. € 416.000,00